En hjemmeside er en essentiel del af et firmas profil. Hjemmesider varierer meget i, hvad de skal bruges til. Der er derfor store forskelle på mængden af indhold, på funktionalitet, og på den trafik de skal kunne holde til. Vi er eksperter i webdesign, vi kan alt det praktiske som web hosting, køb af domænenavn osv, og vi ved hvordan man bruger søgemaskineoptimering (SEO) og Google AdWords til at placere en hjemmesiden højt på søgemaskinerne. Nogle virksomheder har ansatte med kompetencer indenfor IT, der kan klare den daglige drift af hjemmesiden når den først er sat op, andre vil hellere have os til at køre det hele for dem. Det er derfor ikke muligt på forhånd at sige, hvad det vil koste at oprette og vedligeholde en hjemmeside. For at give kunder en fornemmelse af, hvad de i sidste ende skal betale, har vi defineret nogle standardydelser, som vi kan give en præcis pris på.

Hjemmeside ”Visitkort”

Visitkortet er en rimelig statisk hjemmeside, der giver virksomheden en profil på internettet. Nuværende og potentielle kunder og samarbejdspartnere kan få de mest basale informationer, såsom kontaktinformation, virksomhedshistorie, ansatte osv. Når vi skal udvikle sådan en visitkort hjemmeside, designer vi en forside og tre undersider, for eksempel "Om virksomheden", "Vores produkter", og "Kontaktinfo". I standardydelsen står virksomheden selv for indholdet og alle billederne, men det er ligesom søgemaskineoptimering noget, vi også gerne hjælper med.

Oprettelse

Denne standardydelse inkluderer alt det praktiske om at oprette en hjemmeside. Vi sørger for at finde det rigtige domæne (fx. www.xploit.dk), og lejer serverplads hos en af vores samarbejdspartnere. Vi sørger for at udvikle hjemmesiden og den bagvedliggende database på disse servere. Der vil være mulighed for at oprette unikke email-adresser for op til ti ansatte. Der vil være 3 GB plads på serverne, hvilket er mere end rigeligt for de fleste formål. Prisen forudsætter en aftale om "Hosting og Vedligeholdelse" på mindst ét år.

Hosting og Vedligeholdelse

Vi sørger for at vedligeholdelse af hjemmesiden. Vi laver en gratis opdatering af ét af elementerne på hjemmesiden om måneden (for eksempel kunne det tænkes at der er nogle arrangementer der skal annonceres for, eller der ledes efter nye ansatte). Skulle der dukke fejl op i koden, retter vi dem til.

Banner

Vi designer et reklamebanner, som kan vises på andre hjemmesider. Et klik på det vil lede til virksomhedens egen website. Banneret kan være animeret – det tiltrækker mere opmærksomhed, men kan også virke forstyrrende. Det afhænger meget af virksomheden, om det er en god ide. Rådgivning er inkluderet i prisen.

Priser

YdelsePris inkl momsPris ex moms
Hjemmeside "Visitkort" 3750 DKr. 3000 DKr.
Hosting og vedligeholdelse pr. måned 123,75 DKr. 99 DKr.
Oprettelse 373,75 DKr. 299 DKr.
Webbanner statisk 625 DKr. 500 DKr.
Webbanner animeret 1625 DKr. 1300 DKr.

Lige nu tilbyder vi gratis design af hjemmeside - klik her for vilkår

Ud over disse standardydelser kan vi lave tilbud for stort set alle ønsker. Måske skal hjemmesiden være noget større. Måske skal der yderligere funktionalitet til. Mulighederne er mange, men her er nogle ideer:

  • -Live Chat Support
  • -Login for VIP-kunder (fx til specialtilbud)
  • -Chat
  • -Database
  • -Video
  • -Kundeforum

Medmindre andet aftales, vil vi afregne disse ydelser efter timeforbrug. Prisen ligger på 500 DKr. (625 DKr. inkl moms) per time.

 

xplo IT v/ Jørn Martin Hajek | Holme Møllevej 17 | 8260 Viby J | tlf 6084 0493 | info@xploit.dk | CVR 32821618 | sitemap